Best agency of the year

Polyfilla Pro X100

Polyfilla Pro lanceert de X100, een vulmiddel en plamuurmiddel in 1 product, met extra goede hechting en afwerking. Zo’n tijdsbesparende krachtpatser vraagt om een sterk staaltje marketing en een krachtige visual.
De campagne werd afgetrapt met een direct mailing, gevolgd door een postercampagne, counterdisplays, advertenties, roll-up displays, dedicated webpage, instore promotiefilm, T-shirts voor winkelpersoneel, een levensgrote arch en zelfs windowstickers voor het salesteam. Deze indrukwekkende kudde aan marketinggeweld zorgde voor een verpletterende omzetstijging.  

Visual

De launch van Polyfilla Pro X100 mocht niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een echte krachtpatser. De perfecte hoofdrolspeler om gestalte te geven aan de X100 visual. Deze campagne stak er dan ook met kop en schouder bovenuit en u kunt gerust zijn... er raakten geen olifanten gewond tijdens deze campagne, Slurfy werd namelijk gemonteerd met de beelden van acht verschillende olifanten, zijn slurf werd gemaakt door de X100 aan te brengen op een grote buis en gephotoshopped tot deze grootse visual.

Direct Mailing

Om professionals warm te krijgen voor de X100 stuurden we eerst een mailing uit, in een panoramische omslag zodat de visual al zichtbaar was vanop de deurmat. Een drieluik zorgde voor alle nodige informatie en we koppelden er een actie aan vast om de doelgroep kennis te laten maken met deze innovatieve 2-in-1 oplossing, vul de bon in en ontvang 5 kilo gratis bij inlevering in de groothandel.

Promotiefilm

Om de professional alle voordelen te tonen van Polyfilla Pro X100 plaatsten we screens bij de koffiecorner in de groothandels waar we onderstaande promofilm afspeelden, deze werd ook getoond op de verschillende beurzen. De promofilm werd volledig inhouse bij IOTTA gemaakt.

ARCH

De direct mailing zorgde ervoor dat de professional bij de groothandel geraakte, eenmaal binnen kon men niet om Polyfilla Pro X100 heen kijken. Een levensgrote arch gevormd door olifantenpoten geplaatst bij de ingang van de groothandel zorgde voor een echt binnenkomer. Een communicatiemiddel waar onderdoor gelopen moet worden, de boodschap kwam bijna letterlijk in your face.

Posters

Posters in diverse formaten werden verdeeld onder de groothandels om de visibiliteit te vergroten, tenzij je geblinddoekt je goederen kwam halen kon je als professional niet om de X100 olifant heen.

Roll-up displays

Deze dienden vooral om op beurzen te fungeren (samen met de promotiefilm), maar werden ook in de groothandels geplaatst om te visibiliteit te versterken. Dit medium leent zich uitstekend voor korte campagnes opdat ze snel op- en af te bouwen zijn en waarbij de visual vervangen kan worden.

counterdisplay

Op de toonbank bij de groothandels plaatsten we deze opvallende counterdisplay, met meeneem folder voorzien van een call-to-action.