Best agency of the year

Branding & identity

Branding is zoveel meer dan een logo, huisstijl en goede merknaam. Het is het scheppen van de persoonlijkheid van uw merk. Het is het creëren van een levensverhaal en deze ook goed vertellen aan de buitenwereld. Zo bekom je herkenbaarheid en daar steunt uw merk op! Wie, wat, waarom wordt hier helemaal uit de doeken gedaan.

IOTTA helpt u hierin mee, want een sterk verhaal vertellen we samen. Door middel van onze diensten bouwen we doelgericht een voorkeur op bij de consument. We maken gebruik van de juiste middelen met een maximaal bereik en houden een oogje in het zeil op uw merkpaspoort. De DNA van uw organisatie, zodat deze trouw blijft aan het imago van uw brand.

Boost uw sales naar de top
met een goede marketing strategie!

BEL +32 (0)9 228 65 69
OF STUUR ONS EEN BERICHT

Gentse Strop

Eén van onze paradepaardjes is uiteraard Gentse Strop. Hoe we met een sterk staaltje branding en natuurlijk een goede positionering een straf merk konden lanceren, die zich al snel ontpopte tot hét topproduct van Brouwerij Roman. Door nauwlettend en geïntegreerd de branding en algemene communicatie van Gentse Strop op één lijn door te trekken, creëren we herkenbaarheid bij het brede publiek.

Meer over Gentse Strop

Broodnodig

Een nieuw concept overbrengen op de mensen, zonder daarbij het ambachtelijke karakter te verliezen én een hippe uitstraling hebben. Een hele uitdaging, die wij uiteraard met beide handen grepen! We bedachten de naam, ontwikkelden een moderne huisstijl, zorgden voor een frisse aankleding van de winkels en kwamen met nog heel wat moois op de proppen, kortom een branding om van te smullen!

Meer over Broodnodig

Dinamic

We starten niet altijd van nul, soms krijgen we de vraag van klanten om een bestaand logo en/of branding te voorzien van een opfrisbeurt. Hun nieuwe logo was dan ook een hele stap vooruit, die goed gebruikt werd doorheen hun heruitgevonden communicatie. We konden het natuurlijk niet laten om ook hun packaging onder handen te nemen, het resultaat is een esthetische maar vooral functionele verpakking.

Meer over Dinamic