Best agency of the year

Social media marketing

Waarom moet uw bedrijf zich bezig houden met social media? Facebook, Twitter, LinkedIn, of één van de vele andere sociale netwerken? Wat levert het op voor uw onderneming?

Enkel en alleen een Facebook account, voldoet tegenwoordig niet meer. Social media is booming. Het zijn de ideale platformen om uw merk of product tot leven te brengen. Merkbekendheid, nieuwe doelgroepen, customer service en meer traffic genereren naar uw website, het zijn maar enkele van de vele voordelen die het met zich mee kan brengen.

Social sharing is een vak op zich en wij bij IOTTA kunnen uw bedrijf hierin perfect bijstaan of adviseren.

FRIYAY, waddeuh?!
Ga mee met de social media hype!

BEL +32 (0)9 228 65 69
OF STUUR ONS EEN BERICHT

campagne

Een social media campagne behoort eigenlijk tot een groter geheel. Zo kan het een onderdeel zijn van SEO (zoekmachine optimalisatie), maar ook van brand activation, productlancering, ... Ook de verschillende netwerken, brengen een andere manier van werken met zich mee.

Goed nadenken over de juiste social media strategie is dus zeker nuttig en aangewezen. IOTTA gaat samen met u aan de slag: welke doelstellingen moeten behaald worden, op welke platformen, welk imago willen we projecteren en welke tone of voice gebruiken we hiervoor. Wij vertellen uw verhaal.

social media

CONTENT

En net dit verhaal willen we op een authentieke manier overbrengen op uw doelgroep. Geen ruimte voor een social media manager? Geen nood, IOTTA streeft ernaar om goede en relevante content in uw beheer te realiseren. Een Facebook-"FriYAY" post, een inspirationele tweet, een videoproductie voor Youtube, een glimps van de bijzondere wereld van uw merk op Instagram #sorrynotsorry, de mogelijkheden zijn eindeloos.

IOTTA kan ook merkambasadeurs en influencers zoeken, om uw merk bij te staan in de online wereld. Deze personen zijn van onschatbare waarde om uw brand online te vertegenwoordigen en te connecteren met nieuwe doelgroepen. Wij selecteren op basis van onze vooraf bepaalde criteria, welke invloedrijke online celebrities in aanmerking komen.

Social advertising

Wist u trouwens dat in heel Europa bedrijven massaal investeren in online advertenties. Deze bestedingen overtroffen zelf de uitgaven aan tv-reclame. Social media ads geeft uw bedrijf natuurlijk ook de tools om duidelijke targets te bepalen, zo kunt u net die personen bereiken die zeker geïnteresseerd zijn in uw product. We kunnen de doelstelling bepalen van de ads en dit telkens met een duidelijk budget.

ANALYTICS

Benieuwd wat uw social media inspanningen oplevert? Via social media monitoring kunnen wij u met heel wat info overtuigen. Kom te weten welke post de meeste likes binnenhaalde, via welk netwerk u de meeste traffic naar uw website genereerde of hoe snel uw medewerkers reageren op vragen en opmerkingen. De data die voorhanden is, is van goudwaarde en kan u helpen inzicht te krijgen in de digitale wereld waarin uw bedrijf zich bevindt.