Best agency of the year

E-mailmarketing

E-mailmarketing stelt u in staat om uw doelpubliek rechtstreeks te benaderen. Nee e-mail is helemaal niet ten dode opgeschreven integendeel, want steeds meer en meer B2B én B2C bedrijven focussen zich op e-mailingcampagnes.

Het gaat er natuurlijk niet om een massa aan e-mails te versturen, maar om gestructureerd uw doelgroep samen te stellen en deze gepersonaliseerde content met de juiste informatie aan te bieden. Marketing automation biedt ons de mogelijkheid om de hele cyclus die uw klant aflegt te volgen en hierop automatisch op in te spelen. Dit alles telkens op maat, waarbij we de focus blijven behouden op onze targets en natuurlijk de content zelf.

Personaliseer uw e-mailcampagnes
en maximaliseer uw response rate!

BEL +32 (0)9 228 65 69
OF STUUR ONS EEN BERICHT

Targeting en segmentatie

Personaliseer uw content en koppel deze aan gerichte targeting. Door u op deze zaken te focussen worden uw e-mailcampagnes relevanter, wat op zijn beurt weer betere resultaten met zich meebrengt. Afhankelijk van de data die voorhanden is, kunt u op verschillende manieren segmenteren. Zo kunt u bv. enkel uw vrouwelijk doelpubliek aanspreken, een leeftijdscategorie bepalen of deze combineren.

Met E-mail Automation kunt u zelf nog verder gaan. Op het juiste moment, de juiste mail verzenden en dit allemaal automatisch. Uw klant heeft product x aangekocht, stuur hem een promotionele e-mail op accessoire y, enkel en alleen voor deze persoon. Zo stuurt u uw business niet op algemeen niveau aan, maar maak je gerichte acties die tellen.

CONTENT

Maximaliseer de response rate, door kwaliteitsvolle content aan te bieden en uw e-mails er fantastisch te laten uitzien. Onze designers ontwerpen dan ook in het oog springende campagnes.

Resultaten

Een campagne stelt natuurlijk niet veel voor, wanneer u geen duidelijk beeld heeft over de resultaten. Ook voor ons zijn deze "analytics" zeer belangrijk. Via ons platform kunnen we u dan ook de nodige data aanbieden. Bekijk de click-through rates (CTR), de meest populaire links in uw e-mail en waar uw doelpubliek uw email opent. Koppel uw campagne aan Google Analytics en krijg nog een beter zicht op welke traffic uw e-mail gegenereerd heeft naar uw website, sales en conversies.