Best agency of the year

Advertentie

IOTTA vertaalt een sterk concept naar een advertentie met impact. We brengen uw boodschap op een creatieve manier naar uw doelgroep. Niet alleen het concept en uitwerking nemen wij op ons, wij analyseren ook waar u het best kunt adverteren of het nu in een tijdschrift, krant of sector gebonden vakblad is.

Zo krijgt u steeds de meest effectieve spotlight voor uw budget. Ook wervingscommunicatie kan in de vorm van een advertentie. Onze complexloze aanpak, zorgt voor overtuigende campagnes.

Als partner van uw communicatie helpt IOTTA uw bedrijf optimaal adverteren. Interesse in onze diensten? Stuur ons uw vraag en wij reageren zo spoedig mogelijk!
 

Goede offline communicatie
blijft van essentieel belang!

BEL +32 (0)9 228 65 69
OF STUUR ONS EEN BERICHT

advertentie appelsientje

Als onderdeel van de campagne werd er een kortingsactie op poten gezet , dit werd gecommuniceerd in diverse bladen.

Bekijk volledige campagne

BEKINA

Om de unieke eigenschappen van Bekina naar een breed publiek te communiceren werd een advertentiecampagne bedacht. Onze maanvisual en de 3 usp's, meer is er niet nodig om een boodschap krachtig over te brengen.

Gentse strop

Uit het oog, uit het hart wordt ook wel eens gezegd en dat is exact hoe de consument denkt. Vandaar dat we na de lancering van het merk het merk zijn blijven voeden; door advertenties waar in we de rijke historie nog eens extra benadrukken. Dit in combinatie met een in het oog springende visual.

Ename

Eigenlijk zou je verwachten dat we deze advertentie zouden voorzien van een bodytekst, maar we wilden echt een brand-advertentie. De hoofdrol werd gespeeld door de hemels mooie visual met duidelijke range-clarification. Meer moet dat niet zijn, de pagina omslaan en een heerlijk bier zien in een prachtige setting, dat wilden we de lezer meegeven.

Bekijk meer van Ename

Vlerick Marketing Colloquium

Om voldoende ruchtbaarheid aan de "Back to Basics "campagne te geven werden er advertenties geplaatst in De Tijd, Humo, PUB en Trends

Bekijk de volledige campagne

 

Top TOPICAL gentse strop

Inspelen op de actualiteit geeft extra aandacht aan uw communicatie. Het demonstreert bovendien dat uw merk kort op de bal speelt... in dit geval wel heel letterlijk. De Gentse Buffalo's wonnen de titel en IOTTA scoorde met een aangepaste Gentse Strop-advertentie in De Gentenaar. Doelgerichte communicatie in de hoogste klasse!

Bekijk meer van Gentse Strop