Best agency of the year

Concepten

Alles begint bij een sterk concept, die op zijn beurt uit een krabbel, schets of gedachtengang ontstaat. Het vormt de basis waarmee we met diverse diensten mee aan de slag kunnen gaan. Het doel van een concept blijft echter altijd hetzelfde: uw boodschap op een efficiënte en effectieve manier communiceren.

De concepten van IOTTA zijn tailor-made en komen steeds verrassend en creatief uit de hoek. Laat ons uw marketing doelstellingen vertalen naar een reclameboodschap die werkt. We bekijken telkens uw briefing uit verschillende perspectieven, zo zijn we altijd zeker dat we een toegevoegde waarde kunnen aanbieden.

Opzoek naar een sterk concept, dan is IOTTA uw ideale partner! Neem contact met ons op!

Opzoek naar tailor-made concepten?
IOTTA biedt creatieve voorstellen!

BEL +32 (0)9 228 65 69
OF STUUR ONS EEN BERICHT

Honda Car: Winter Wheel campagne beeld

We wilden voor de winterbanden campagne de band zelf een centrale rol laten spelen in de visual en aangezien het profiel van een Honda winterband zoveel grip heeft, kan je er met gemak een bergbeklimmer aanhangen. De band werd volledig in 3D gemaakt zodat we de belichting, de diepte van het profiel en de integratie van het Honda logo volledig onder controle hadden

Warnez: website

Met 16 verschillende soorten aardappelen en een ruime waaier aan verpakkingen voor zowel consument als professional, heeft Warnez heel wat te vertellen. Een website kon dan ook niet uitblijven. IOTTA ontwikkelde een modulair platform zodat de site uitgebouwd kan worden in de toekomst. De structuur van de website is zeer doordacht en hij is ook meteen responsive gemaakt, zodat hij op zowel tablet, smartphone of laptop te bezoeken is. De vormgeving is zeer licht gehouden zonder verlies van de duidelijke structuur, de bezoeker wordt op deze manier op een aangename wijze door de site heen geleid.

Bulex: install club visual

Bulex beschikte over een, helaas ingedommeld, loyaltyprogramma waar weinig tot niets mee gedaan werd. Gebruikmakend van het momentum van het "vernieuwde" Bulex creëerden we de Bulex Instal Club, een nieuwe loyaltyprogramma waarmee we de bestaande database opnieuw wilden activeren en vergroten. De Instal Club biedt de installateur vele voordelen en aan IOTTA om deze te communiceren met een pakkende visual die de installateur centraal zette.

© 2018 - IOTTA Communications nv